Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu Parfumul Vietii!: 03/20/13

Carnati in foietaj!

     Ca orice femeie ce traieste in acest secol al vitezei, sunt presata de timp. Totodata, pentru ca sunt sotie si mama, imi doresc, ca in weekend, sa creez familiei aceleasi mici placeri pe care mama ni le facea noua si anume, in weekend sa nu lipseasca "ceva bun facut de mama". Pentru ca timpul ne omoara si vrem sa facem zece lucruri odata, incerc sa gasesc retete usoare si rapide. Acum m-am gandit la pateuri cu carnati. Si ce putea fi mai usor decat sa cumpar 2 pachete de aluat de foietaj congelat si 5 carnati oltenesti.


     Am decongelat aluatul, am intins foile lui ceva mai mult, le-am taiat patratele, am taiat carnaciorii in bucati de circa 3cm pe care le-am taiat si pe lungime, apoi am pus cate-o jumatate de carnacior pe cate un patratel de aluat.


     Am rulat aluatul ca pe cornulete, le-am pus in tava in care deja era foaia de copt si le-am bagat la cuptorul deja incins.


     Timp de coacere: cam 10 - 15 minute la foc mediu. 
     Prin coacere gustul carnatilor a intrat si in aluat rezultatul fiind foarte gustos (la mine au fost devorati in maxim 40 de minute).



Pofta Buna!