Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu Parfumul Vietii!: 09/10/13

3 ani - 09.09.2013

.. Si stateam si ma gandeam de ce nu reusesc niciodata sa ma culc devreme, de ce nu simt ca sunt odihnita dimineata la trezire... Aseara m-am bagat in pat pe la 22:30, cum pitica m-a simtit, a si venit langa mine in pat "sa ne iubim si sa spunem noapte buna". Si uite asa ne-am intins la vorba si de cate ori ii spuneam sa faca liniste venea replica:
- Mami a mea tare draguta, esti frumoasa frumoasa si minunata si cea mai buna, mama mea preferata si te iubesc!
Apoi ma mangaia si ma pupa... Si uite asa timpul s-a scurs si am realizat ca a trecut o ora pana a adormit si inca o ora pana mi-a trecut zambetul de pe fata si am putut adormi si eu..
Sa tot pierzi noptile in conditii dastea

3 ani - 09.09.2013

Ca orice copil de varsta ei este tare curioasa si are o memorie incredibila. Nu poti misca un deget fara sa "curga" intrebarile: ce e aia?, de ce?, de unde ?etc. Asa se intampla in fiecare zi. Stie fiecare magazin si ce produs luam din fiecare magazin. Cand ajunge in dreptul magazinelor spune: "aici e branzica.. aici e carnita.. aici e pinea.."
Nici ziua de ieri nu a facut exceptie. Am iesit sa ne plimbam dar inainte a trebuit, binenteles, sa bifam traseul: mergem acolo, de acolo mergem la magazin sa luam carnita apoi acasa sa gatim; urmat de " bine mami".
Cum a intrat pe usa magazinului, a fugit direct la raionul de macelarie:
- Doama, doama.. Da si mie carnita ca noi nu mai avem acasa si mami trebuie sa faca mancare!