Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu Parfumul Vietii!: 04/01/14

4 ani - 25.03.2014

Tanya mergea la gradinita cu tatal ei. Cum pomii erau infloriti, Tanya incepe sa-i explice tatalui ei cum ca a venit primavara, au aparut mugurii care vor creste si vor deveni frunze si au aparut si boboceii care se for deschide, vor fi flori frumoase, cand acestea se vor scutura vor aparea fructele, pe care dupa ce vor creste si se vor coace le vom putea manca iar samburii acestora le vom putea pune in pamant pentru a creste un nou copacel.
- Bravo mai puiule, dar de unde stii tu toate astea?
- De la mama mea cea desteapta!

(Discutia asta o purtasem cu ea cu cateva zile inainte, asta dupa ce ma rugase sa pun o floricica rupta dintr-un pom, in pamant ca sa creasca un nou pom).

4 ani - 31.03.2014

Probabil a inceput acea perioada in care copilul isi vede parintii niste eroi, idoli.. nu stiu... cert este ca de ceva timp fiica mea imi face niste complimente ce ma lasa fara cuvinte. Am mai primit complimente de-a lungul anilor de la diverse persoane, dar comparandu-le acum, parca nici unul, oricat de frumos a fost formulat, nu a fost mai frumos decat cele pe care mi le face fiica mea asa cum stie ea, in cuvinte simple.

Serile trecute, tatal ei o pregatea de somn. La un moment dat ii spune:
- Inainte de pupicul de noapte buna, pune-ti o dorinta. (gandindu-se ca va spune un loc in care sa o ducem a doua zi, sau ceva ce vrea sa-i cumparam)
- Imi doresc... imi doresc ca voi sa va iubiti, sa ma iubiti iar eu sa va ingrijesc.



A doua zi am venit de la serviciu si i-am pregatit masa. La un moment dat s-a ridicat de la masa, a venit intre noi si ne-a spus:
- Trebuie sa va spun ceva foarte important. Mie imi place mult de voi si va iubesc tare mult!
Apoi a fugt inapoi la masa.


Seara la culcare tatal ei ii explica cat de important este somnul pentru crestere. Ea zice:
- Vreau sa cresc mare ca mami.
- Nu vrei ca tati?
- Nu! Ca mami!
Ne asezam unul langa celalalt si o intrebam cine este mai inalt. Ea spune:
- Tati e mai mare, mami e micuta dar eu vreau sa cresc mare ca mama mea cea desteapta.