- 6 oua
- 100g unt
- 100 ml iaurt
- cca. 300 g faina
- 1 kg branza vaci
- 500 ml smantana
- 150 ml zahar
- 100 g stafide
- esenta rom
- esenta vanilie
- praf de copt
- praf de sare
- zahar vanilat
Frecam untul cu un praf de sare si 50g de zahar.
Adaugam 2 oua si iaurtul.
Omogenizam bine si adaugam faina amestecata cu praful de copt. Framantam usor pana ce ajunge la o consistenta la care poate fi intinsa fara sa se lipeasca si lasam la rece.
Spalam stafidele si le stropim cu esenta de rom.
Zdrobim branza de vaci si o amestecam cu smantana si 3 galbenusuri. Batem albusurile spuma, adauga 100 g de zahar (sau mai mult in functie de gust) si continuam sa batem. Amestecam spuma cu branzica si adaugam stafidele si esenta de vanilie.
Scoatem aluatul de la rece si intindem o foaie pe care o punem in tava tapata sau cu foaie de copt. Punem crema de branza si coacem aproximativ 45 minute la foc moderat.
Pofta buna!
Am creat acest blog, la indrumarea voastra, pentru a strange la un loc perlele fiicei mele. M-am gandit totodata sa adaug si retelele pe care le-am incercat personal si mai nou, pentru ca m-am apucat si de crosetat, adaug si creatiile mele: martisoare, brose, esarfe dar si altele. Sper sa va faca placere sa rasfoiti acest blog si sa va fie util.
4 ani - 27.04.2014
- Tanya, hai sa o trezim pe mami. Te duci in pat langa ea, o iei in brate, o pupi, o mangai si ii spui ca o iubesti...
- Aaaa... auzi tati?! Nu ar fi ma simplu sa o gadil cu fulgul asta?
- Aaaa... auzi tati?! Nu ar fi ma simplu sa o gadil cu fulgul asta?
4 ani - 27.04.2014
- Tanya, hai sa o trezim pe mami. Te duci in pat langa ea, o iei in brate, o pupi, o mangai si ii spui ca o iubesti...
- Aaaa... auzi tati?! Nu ar fi ma simplu sa o gadil cu fulgul asta?
- Aaaa... auzi tati?! Nu ar fi ma simplu sa o gadil cu fulgul asta?
Abonați-vă la:
Postări (Atom)