Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu Parfumul Vietii!: Paste cu sos si pui

Paste cu sos si pui

Avem nevoie de carne de pui (eu am folosit 5-6 pulpe), 2 cepe mari, un morcov, 3 catei de usturoi, bulion/rosii sau rosii in conserva, telina, pastarnac, radacina de patrunjel, sare, piper boabe, foi de dafin, cimbru, oregano (si orice alt condiment doriti). Cum am spus de fiecare data, lipsa unui ingredient nu-i un capat de tara, se poate si fara. De asemenea se pot adauga alte legume ca ardei gras sau ce mai doriti.
 Pentru inceput am pus intr-un vas ulei cu sare apoi am pus pulpele si le-am lasat sa se caleasca
Apoi am taiat ceapa si usturoiul cubulete si le-am pus peste carne amestecand pana s-au calit usor si ele
Am adaugat o cutie de rosii taiate, restul legumelor taiate cubulete si un pahar cu apa.
Am adaugat condimentele si le-am lasat sa fiarba.
Intre timp am pus pastele sa fiarba intr-un vas cu apa clocotita si sare.
 Dupa ce pastele au fiert si a fiert si sosul, am pus pastele peste sos. (teoretic ar fi trebut sa spal pastele cu apa rece dupa ce au fiert pentru eliminarea amidonului si pentru a nu se lipi intre ele. Eu nu prea faca asta)
Se mai lasa sa fiarba cateva minute si impreuna pentru a trage pastele gust din sos si se mai adauga sare si condimente daca este cazul.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu