Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu Parfumul Vietii!: Supa de pui cu fidea

Supa de pui cu fidea

Pentru ca pitica era cam racita si nu vroia sa manance mai nimic, ma gandeam ce sa gatesc sa o atraga si mi-am amintit de supa de pui, dar ca sa fiu sigura ca v-a manca am  cumparat si niste fidea in forma de litere.

Am luat un piept de pui pe care l-am taiat cubulete si l-am pus la fiert in 1,5 -2 l apa cu putina sare.
Am lasat puiul sa fiarba pana a inceput sa se ridice spuma deasupra, am adunat spuma si am lasat sa fiarba pana ce nu s-a mai format alta spuma.
In acest timp am curatat si tocat 2 morcovi, 1 cartof mare, telina, radacina patrunjel si o ceapa (de obicei se spune ca ceapa se pune in supa intreaga pentru a putea fi scoasa dupa ce fierbe.. eu am taiat-o cubulete foarte mici si am lasat-o in supa).
Cand am vazut ca in oala nu se mai formeaza spuma, am adaugat radacinoasele, le-am lasat 10-15 minute sa fiarba si am adaugat si cartofii si ceapa. Cand acestea erau aproape fierte, am adaugat fideaua alfabet si am dres gustul cu sare (se mai poate pune Delikat, piper). Apoi cand supa era gata, am adaugat patrunjel verde si am mai lasat sa fiarba 5 minute.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu