Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu Parfumul Vietii!: Pasca

Pasca

- 6 oua
- 100g unt
- 100 ml iaurt
- cca. 300 g faina
- 1 kg branza vaci
- 500 ml smantana
- 150 ml  zahar
- 100 g stafide
- esenta rom
- esenta vanilie
- praf de copt
- praf de sare
- zahar vanilat

Frecam untul cu un praf de sare si 50g de zahar.
Adaugam 2 oua si iaurtul.
 Omogenizam bine si adaugam faina amestecata cu praful de copt. Framantam usor pana ce ajunge la o consistenta la care poate fi intinsa fara sa se lipeasca si lasam la rece.
Spalam stafidele si le stropim cu esenta de rom.

Zdrobim branza de vaci si o amestecam cu smantana si 3 galbenusuri. Batem albusurile spuma, adauga 100 g de zahar (sau mai mult in functie de gust) si continuam sa batem. Amestecam spuma cu branzica si adaugam stafidele si esenta de vanilie.

Scoatem aluatul de la rece si intindem o foaie pe care o punem in tava tapata sau cu foaie de copt. Punem crema de branza si coacem aproximativ 45 minute la foc moderat.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu