Mie imi place ciorba cat mai consistenta asa ca pun foarte multe legume (cam din toate pe care le am prin casa). Acum am folosit:
- carne de pui (pe care am dat-o in clocot separat ca sa se duca spuma si sa mai iasa din chimicale si din gustul de medicamente, apoi o tai cubulete)
- o ceapa, 1-2 cartofi medii, 1-2 morcovi medii, ardei gras
- un pastarnac, o radacina de patrunjel, 1/4 telina mica
- bors, fidea, sare, busuioc, oregano, bulion
- leustean, frunze de telina
Am tocat legumele, am pus la fiert intai radacinoasele (morcov, telina, pastarnac, radacina de patrunjel), le-am lasat sa fiarba un pic apoi am adaugat restul legumelor si carnea de pui.
Cand legumele au fost aproape fierte, am adaugat borsul (cantitatea depinde de cat de acru este borsul si cat de acru mancati) si condimentele. Am lasat sa dea in clocot apoi am adaugat fideaua. Cand era si aceasta aproape fiarta, am adaugat 2 lingurite de bulion si verdeata. Am lasat sa mai dea 2 minute in clocot apoi am oprit focul.
Pofta buna!
Am creat acest blog, la indrumarea voastra, pentru a strange la un loc perlele fiicei mele. M-am gandit totodata sa adaug si retelele pe care le-am incercat personal si mai nou, pentru ca m-am apucat si de crosetat, adaug si creatiile mele: martisoare, brose, esarfe dar si altele. Sper sa va faca placere sa rasfoiti acest blog si sa va fie util.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu