Am curatat caisele de samburi
Le-am dat prin masina de tocat (am avut 5 kg de caise), am adaugat 2 kg de zahar, zeama de la o lamaie, un zahar vanilat si putina esenta de portocala. Am amestecat totul bine si am pus compozitia la foc mediu.
Am amestecat des in compozitie pentru a nu se lipi, si pe masura ce a inceput sa se ingroase am dat focul mic si am inceput sa amestec si mai des. Am facut testul cu farfuria sa vad cat de gos este (am pus putina compozitie pe o farfurie, am asteptat sa se raceasca apoi am inclinat farfuria sa vad cum curge). Cand a avut densitatea dorita am oprit focul si am pus in borcane. Pentru ca nu mai aveam timp sa bag borcanele la bain marie, am pus putin conservant.
Pofta buna!
Am creat acest blog, la indrumarea voastra, pentru a strange la un loc perlele fiicei mele. M-am gandit totodata sa adaug si retelele pe care le-am incercat personal si mai nou, pentru ca m-am apucat si de crosetat, adaug si creatiile mele: martisoare, brose, esarfe dar si altele. Sper sa va faca placere sa rasfoiti acest blog si sa va fie util.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu